Andningsterapi

Vad betyder andningen i våra liv?

Om du andas cirka 30.000gg/dygn och varje andetag stimulerar din kropp på tjogtals sätt för varje andetag du tar och det är en del av det kroppsliga system som vi faktiskt kan påverka med hjälp av vår vilja… vad tror du?

Om andningen kan både momentärt och via övning på lång sikt t.ex. kan stabilisera vårt blodtryck, sänka vår puls, påverka vår muskeltonus, påverka vår matsmältning, hjälpa dig till utökad självkontroll, förstärka ditt immunförsvar, förbättra din sömn mm. tror du då att det skulle kunna vara till nytta för dig att lära dig allt du kan få om din egen andning?

En andningskurs ger dig chansen till kunskap du egentligen borde ha fått via skola och andra instanser såsom av dina föräldrar, lärare, instruktörer inom sport och t.ex. terapier o.s.v. Du får plötsligt tillgång till verktyg som kan hjälpa dig att reglera dina känslor och tankar, ge dig mer energi samtidigt som du blir lugnare och kan tänka klart när du är i en svår situation. med antingen kan du reglera dig själv mycket enklare.

landscape nature person hands

Holism evidens och sjukvården

Det finns många vårdmetoder som inte går att utvärdera med randomiserade studier och kontrollgrupper. Exempelvis samtal, …

Andning visning och praktik

Jag jobbar i en fantastisk organisation/praktik som heter Handlaget där många olika typer av terapeuter arbetar med allt …