Studier på Gestaltakademin i Skandinavien

Dela detta inlägg

Det var under 2011 jag tog mitt beslut att börja utbilda mig till Gestaltterapeut.

Ett av mina bästa beslut!

Alla kurser och utbildningar på Gestaltakademin i skandinaven är att rekommendera då de enligt mig syftar till att genom en upplevelsebaserad undervisning ge dig möjligheter att få nya upplevelser av dig själv och därmed kan ta till dig nya förutsättningar att betrakta din egen värld.

Detta är undervisning i framkant, där du kommer att få fantastiska upplevelser när du ger dig en chans att ta emot dessa nya kunskaper. Gestaltterapins positiva människosyn ger en så trygg grund att du vågar ge dig iväg utanför dina annars begränsande trygghetszoner. Härigenom blir Gestaltterapin en fantastisk väg att gå för att undersöka vad dina egna och andras ”superpowers” är och därigenom berikar ditt liv.

Anmäl dig till en kurs idag och gå den i morgon!

Nyhetsbrev

se när jag publicerar nya artiklar

Utforska mer

Vad är Evidens?
ACT

Bensodiazepiner är Livsfarliga

”Bensodiazepiner kan leda till missbruk och beroende. Missbruksvården har redan betydande utmaningar och det är bedrövligt om en felaktig vård skulle leda till behandling inom en helt annan vård, både för de drabbade patienterna och med tanke på de onödiga kostnader som det innebär.”

Uncategorized

Polyvagala teorin – PTSD och andra diagnoser

Teorin kopplar utvecklingen av det autonoma nervsystemet till affektiv upplevelse, känslomässiga uttryck, ansiktsgester, röstkommunikation och tillfälligt socialt beteende. På detta sätt ger teorin en rimlig förklaring till

Vill du komma i kontakt

Skicka mig en rad

Thomas Sonefors

www.kroppogestalt.se använder digitala kakor. Genom att fortsätta använda sidans alla 7 sorters kakor godkänner du desamma :-) välkommen!