Andning – information och praktik

andning

Dela detta inlägg

Thomas Sonefors
Kom och utforska livet tillsammans med mig
Klicka här
Terapeuten Thomas
ACT Gestalt Andning Kropp och Ande
Klicka här
Föregående bild
Nästa bild

Jag jobbar i en fantastisk praktik som heter Handlaget där många olika typer av terapeuter arbetar med allt från massage till sexologer till psykoterapeuter.

Här kan du möta mig för att få holistisk samtalsterapi och jobba med din andning & ande.

Förutom det som man i regel talar om såsom kost och motion som sätt att hålla sig frisk så talas det väldigt sällan om 2 enormt viktiga områden för att få stopp på en skenande process av negativa processer nämligen; dåliga andningsvanor och att vi äter socker och vitt mjöl.

Hos mig kan du få hjälp med att andas rätt och genom en aktiv existentiell och holistisk samtalsterapi komma till rätta med många grundläggande förutsättningar för ditt välmående fysiskt som psykologiskt och andligt.

Boka en tid, kom till Första Långgatan 12 och ring på dörrklockan ”Handlaget” och kom in och få en introduktion.

Kostnad enligt överenskommelse
Adress: Västra Långgatan 12 (Handlaget) Göteborg.

Välkommen
Thomas Sonefors

Nyhetsbrev

se när jag publicerar nya artiklar

Utforska mer

ACT

Snarka

Botemedlet mot snarkande (Bli fri från ditt snarkande) Vad är det som gör att vi snarkar? Snarkandet är ljud som ofrivilligt framställs när vi sover. Ljudet produceras när kombinationen av komprimerad luft passerar mellan slemhinnor som på ett olämpligt sätt bringas ”i svängning” och vibrerar på ett liknande men avsevärt mindre sofistikerat sätt som när

Vad är Evidens?
ACT

Bensodiazepiner är Livsfarliga

”Bensodiazepiner kan leda till missbruk och beroende. Missbruksvården har redan betydande utmaningar och det är bedrövligt om en felaktig vård skulle leda till behandling inom en helt annan vård, både för de drabbade patienterna och med tanke på de onödiga kostnader som det innebär.”

Vill du komma i kontakt

Skicka mig en rad

Thomas Sonefors

www.kroppogestalt.se använder digitala kakor. Genom att fortsätta använda sidans alla 7 sorters kakor godkänner du desamma :-) välkommen!