Hur investerar du dina pengar

Det finns 3 saker som inte går att få åter 1. Tiden, 2. Orden och 3. möjligheter. Här kommer en möjlighet att göra en ekonomisk investering och blir du intresserad....

Dela detta inlägg

Det finns 3 saker som inte går att få åter när det passerat

  • Tiden (en) När tiden väl har passerat så är det passerad!
  • Ord (en) När något väl är sagt så här det inte att ta tillbaka!
  • Möjlighet (en) är något som kommer när du minst av allt anar det så när den kommer ta den möjligheten i akt när det väl är här!

Här kommer en möjlighet som är mycket smart upplagt. Automatiserad valutahandel är väldigt effektiv och säker och det i kombination med ”Daily Compaund” är fenomenal.

Klicka här för kalkylatorn:

  1. Ställ in dollar
  2. Fyll i en så stor summa pengar du kan och vill investera
  3. sätt ”interest rate” till 0,7%
  4. fyll i ”years” 2
  5. Sätt ”all days of week” till No
  6. ställ sedan in starttid den första i nästa månad
  7. Klicka på ”Calculate” så får du se va dosm sker med dina pengar.

Det du ser reflekterar den Automatiserade valutahandel som jag företräder. Denna valutahandel är förhållandevis trygg och pengarna har en insättningsgaranti.

Denna helt nyutvecklade form av Valutahandel kan faktiskt skapa långtgående ekonomiska

Nyhetsbrev

se när jag publicerar nya artiklar

Utforska mer

ACT

Snarka

Botemedlet mot snarkande (Bli fri från ditt snarkande) Vad är det som gör att vi snarkar? Snarkandet är ljud som ofrivilligt framställs när vi sover. Ljudet produceras när kombinationen av komprimerad luft passerar mellan slemhinnor som på ett olämpligt sätt bringas ”i svängning” och vibrerar på ett liknande men avsevärt mindre sofistikerat sätt som när

Vad är Evidens?
ACT

Bensodiazepiner är Livsfarliga

”Bensodiazepiner kan leda till missbruk och beroende. Missbruksvården har redan betydande utmaningar och det är bedrövligt om en felaktig vård skulle leda till behandling inom en helt annan vård, både för de drabbade patienterna och med tanke på de onödiga kostnader som det innebär.”

Vill du komma i kontakt

Skicka mig en rad

Thomas Sonefors

www.kroppogestalt.se använder digitala kakor. Genom att fortsätta använda sidans alla 7 sorters kakor godkänner du desamma :-) välkommen!