Om mig

Thomas Sonefors

Jag är Gestaltterpeut ACT Terapeut Andningsinstruktör Kroppsterapeut Meditationsinstruktör så det så!

-Hej Thomas, så vem är du? 

-Ja du, Thomas, vad skall jag säga? Vad vill du veta?

-Tja, om jag skall gå i terapi hos dig så kan du väl berätta li om din utbildning ochhur du tänker, vilka metoder du använder?

-Ja, det kan jag ju göra! Ja, hm, var skall jag börja? Ok, Jag börjar från där jag är och fyller på bakåt, vad sägs om det?

-Som du vill Thomas!

Då så, Jag är idag 

1. Gestaltterapeut = Holistisk samtalsterapeut. En metodik som varit aktuell sedan 1951.

2. Jagutbildar mig också till att bli KBT-terapeut (inriktning ACT) och 

3. Jag är  kroppsterapeut sedan 25 år och jag är…

4. Andningsinstruktör.

5. Meditationsinstruktör

Det började när jag var en liten kille och växte upp i ett lantnära hem i hälsingland med föräldrar som tillsammans mådde väldigt dåligt och vi barn fick ta and om oss själva. När jag senare i livet började gå min vuxna väg har jag kontinuerligt valt yrken och ett levnadssätt som varit utforskande och sökande. Jag gick en massageterapeut utbildning som var fantastisk när jag var cirka 25 år och sedan fick jag en karriär som operasångare innan jag åter igen landade i att fortsätta min bana som utforskare av mänskligt varande.

Jag studerade Gestaltterapi mellan 2011-2017

Jag studerar just nu KBT och kommer hösten 2023 börja ta emot utbildningsklienter. 

För mig är livet något förunderligt och varje människa jag möter möter mig på sin resa likväl jag möter den på min resa och om jag har kunskap och talang att erbjuda stöd i mötet att finna nya nycklar till ett rikare liv så har jag gjort rätt.

Jag har en hund och bor centralt i Göteborg och jag har en praktik  som jag delar med andra terapeuter på första långgatan 12.

Jag jobbar också extra som boendestödjare i Göteborgs kommun då jag då får komma människor nära och bidra till att öka kvaliteten i mångas liv och leverne.

Jag har några fantastiska terapeut kollegor som ständigt utmanar och ger mig stöd.

Något mer du vill jag skall berätta Thomas?

– Nja, jag tänker att våra läsare kan få komma på frågor att ställa så kan välan vi svara när det så sker 🙂

www.kroppogestalt.se använder digitala kakor. Genom att fortsätta använda sidans alla 7 sorters kakor godkänner du desamma :-) välkommen!