ACT Utbildningsterapi

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) är en form av psykoterapi som kan hjälpa dig att leva ett mer meningsfullt och tillfredsställande liv. Här fokuserar vi på att undersöka de utmaningar och svårigheter du möter istället för att försöka undvika eller kontrollera dem. ACT uppmuntrar dig att omfamna dina känslor och tankar, även de svåra, samtidigt som du åtar dig att vidta åtgärder som är anpassade till dina värderingar.

Endast 300Kr per session

I ACT lär du dig att observera dina tankar och känslor utan att döma och låta dem komma och gå utan att fastna i dem. Istället för att fastna i en cykel av kamp och undvikande, lär ACT dig att acceptera verkligheten av dina upplevelser och använda denna acceptans som en grund för förändring.

Terapin understryker också vikten av att tydliggöra dina personliga värderingar och mål. Genom att identifiera vad som verkligen är viktigt för dig kan du anpassa dina handlingar och val med dessa värderingar. ACT uppmuntrar dig att vidta engagerade åtgärder för att skapa ett meningsfullt liv, även i närvaro av obehag eller rädsla.

Låt oss träna ACT tillsammans

Genom att träna ACT kan du utveckla psykologisk flexibilitet, vilket gör att du kan anpassa dig och reagera effektivt på livets utmaningar. Denna terapi har visat sig vara effektiv för ett brett spektrum av problem, inklusive ångest, depression, stress, kronisk smärta och relationsproblem.

Om du söker hjälp erbjuder ACT ett medkännande och stärkande tillvägagångssätt som kan vägleda dig mot större välbefinnande och ett mer autentiskt liv.

Hos mig kommer du från hösten 2023 till årsskiftet 2024-2025 att få gå i utbidlningsterapi till ett kraftfullt rabatterat pris.

Jag har en samtalsterapi-utbildning redan som Gestaltterapeut men i min utbildningsterapi kommer jag att göra ACT. Vill man och behöver man hjälp på ett avancerat sätt och känner sig redo att investera i sig själv kostar jag 900Kr inklusive moms för individuell terapi. Då kan man också gå i parterapi och mycket annat.

Utbildningsterapi

300Kr per tillfälle på adress Vegagatan 46, Göteborg. Detta är i RFHL’s lokaler och de kräver en medlemsavgift på 100Kr men då blir Utbildningsterapin billigare.

Om ni hellre vill att jag bokar er på anan lokal (Första långgatan 12) så har jag också min andra mottagning men tär tillkommer ett påslag på 150Kr/ session = 450Kr per gång.

RFHL

RFHL är en förening som strävar efter att informera och stödja medborgare i Göteborg om Läkemedel och drog missbruk. Där finns kunskap och en plats att samlas.

Spiro Vitam har ett gott samarbete med RFHL och där finns ett fint rum som fungerar som mottagningsrum för terapier och andra möten. Ibland håller de även föreläsningar. Hos RFHL kan du alltid komma in och samtala mer de som jobbar där.

Varmt välkommen att ringa och få information.

www.kroppogestalt.se använder digitala kakor. Genom att fortsätta använda sidans alla 7 sorters kakor godkänner du desamma :-) välkommen!