ACT kallas för tredje vågens KBT.

KBT är vanligtvis en kortvarig och målinriktad terapi som ger praktiska verktyg och tekniker du kan använda i ditt dagliga liv. Det kan vara effektivt för att behandla en rad problem, såsom ångest, depression, fobier, tvångssyndrom och beroende. Det har blivit synonymt med att gå i terapi att man går i KBT, vilket är olyckligt på många sått då det finns flera olika former av psykoterapier som är likvärdiga när det kommer till att göra skillnad för patient/klient och även Beteendeterpi’n som utvecklades till KBT och därefter har blivit flera former såsom t.ex. DBT och ACT samt Schematerapi tar alla upp olika varianter av humanistisk och existentiell terapi som komplement till beteendeterapi.

ACT hittar du mer omkring här på sidan.

Hos mig kommer du från hösten 2023 till årsskiftet 2024-2025 att få gå i utbidlningsterapi till ett kraftfullt rabatterat pris om 300Kr per session. 

Jag har en samtalsterapi-utbildning redan som Gestaltterapeut men i min utbildningsterapi kommer jag att göra ACT. 

Utbildningsterapi

300Kr per tillfälle på adress Vegagatan 46, Göteborg. Detta är i RFHL’s lokaler och de kräver en medlemsavgift på 100Kr men då blir Utbildningsterapin billigare.

Om ni hellre vill att jag bokar er på anan lokal (Första långgatan 12) så har jag också min andra mottagning men där tillkommer ett påslag på 150Kr/ session = 450Kr per gång.

RFHL är en förening som strävar efter att informera och stödja medborgare i Göteborg om Läkemedel och drog missbruk. 

Spiro Vitam har ett gott samarbete med RFHL och där finns ett fint rum som fungerar som mottagningsrum för terapier och andra möten. Ibland håller de även föreläsningar. Hos RFHL kan du alltid komma in och samtala mer de som jobbar där om frågor specifikt SSRI och andra liknande läkemedel.

Varmt välkommen att ringa och få information.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

www.kroppogestalt.se använder digitala kakor. Genom att fortsätta använda sidans alla 7 sorters kakor godkänner du desamma :-) välkommen!